FREZE PENTRU DEFRIȘĂRI

FREZE pentru defrișări 

 

Cu gama noastră largă de mașini forestiere, puteți aborda o mare varietate de sarcini. Dar, totuși, care este, de fapt, diferența față de metodele convenționale și care sunt avantajele?

Clienții noștri folosesc concasorii noștri pentru o varietate de sarcini. Astfel, există, de asemenea, un număr mare corespunzător de metode alternative. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor se pot vedea paralele. De exemplu, lucrul manual este adesea o alternativă la produsele noastre. Buldozere, excavatoare sau chibrituri sunt adesea folosite la ridicare.

În toate aceste metode, se repetă în mod constant două motive, vorbind fără echivoc în favoarea mulcirii.

1. Mulcirea este mai rapidă și mai economică

2. Mulcirea dă un efect mult mai durabil

În termeni economici, mulcirea este adesea contrastată cu un proces care constă în mai multe etape. În timp ce în timpul mulcirii, materialul sau plantațiile sunt îndepărtate într-o singură etapă, în caz contrar este necesar să se implice o mașină separată sau mai mulți lucrători pentru tăierea plantațiilor, pentru colectarea și îndepărtarea și, de asemenea, în cele din urmă, pentru eliminare.

În plus, vegetația din timpul mulcirii nu numai că este îndepărtată, ci și returnată ecosistemului într-o formă mărunțită. Aceasta înseamnă că biomasa mărunțită este distribuită uniform pe sol. Ca urmare, după îndepărtarea vegetației, solul nu se usucă și nu devine victima eroziunii vântului și ploii. În plus, datorită procesului natural de descompunere, se formează un strat biologic de humus, care este transferat în sol de către microorganisme și îl face fertil.

 

De ce acordăm importanță anumitor lucruri.

Pentru a promova gândirea ecologică și pentru a aduce astfel un beneficiu maxim mediului și clienților noștri, acordăm atenție duratei de viață lungă și eficienței maxime a produselor noastre.

Facte

  • Facut in Germania
  • Durabilitate
  • Eficienţă
  • Calitatea măcinării

DOMENIUL DE APLICARE

Profitați de tehnica noastră puternică

Recuperare

Recuperarea este aducerea la o stare utilizabilă a zonelor în scopuri economice, de exemplu, în plantații sau în agricultură. În acest sens, ei vorbesc adesea despre pregătirea pentru plantare.

Eliberarea teritoriului

Există multe tipuri diferite de lucrări și concepte în spatele termenului „compensare a terenurilor”. În multe cazuri, sintagma „defrișare a terenurilor” este utilizată împreună cu vegetația secundară și defrișarea câmpului minier.

Activități de infrastructură

Măsurile de furnizare a infrastructurii sunt definite ca toate activitățile concepute pentru a crea și menține infrastructura în stare bună de funcționare. Acestea includ, în special, curățarea sau dezrădăcinarea cioturilor în zone întinse sau în zone selectate în pregătirea activităților de construcție a infrastructurii.

Economia plantației

Există multe tipuri de muncă în spatele plantației. Acestea includ plantații forestiere cu eucalipt, pini etc., plantații de pom de Crăciun și de creștere rapidă, plantații de palmieri uleioși și plantații de fructe și legume unde se cultivă ananas, banane, mere etc.

Principalele linii de derapare și acces

Traseele de derapare a portbagajului și căile de acces sunt create pentru a transporta lemnul recoltat din pădure în zonele de încărcare.

Urmăriți întreținerea

Întreținerea rutelor înseamnă asigurarea posibilității de utilizare a liniilor electrice și a liniilor electrice, a traseelor energetice, a conductelor, precum și a liniilor ferate. De multe ori acestea sunt zone greu accesibile, care trebuie lăsate libere.

Curățarea copacilor morți din cauza deteriorării insectelor

De regulă, la început vorbim despre copaci individuali „slabi” afectați de dăunători. În timp, daunele se extind și mai mult, iar daunele cresc. Din acest motiv, copacii, inclusiv selectiv, trebuie eliminați din pădure cât mai curând posibil.

Poieniile și prevenirea incendiilor

Incendiile forestiere de la an la an provoacă daune economice și sociale la o scară inimaginabilă. Prin așezarea așa-numitelor focuri sau focuri, răspândirea focului poate fi localizată preventiv.

Sarcini speciale

• Profiluri seismice • Dotarea resurselor naturale • Îngrijirea peisajelor • Îngrijirea biotopurilor • Îngrijirea versanților • Recuperare • Compostare

Rizomi măcinați

De asemenea, se referă adesea la tăierea rizomilor, tăierea buturugilor sau prelucrarea rizomilor. Pe de o parte, acest lucru poate însemna că rizomii sunt tăiați cu un tăietor de buturugă și materialul mărunțit rămâne la locul său.

BENEFICIILE TALE

Calitatea măcinării

Calitatea măcinării

Calitate unică de tocare

Durabilitate

Durabilitate

Durată lungă de viață a unității și a arborelui elicei datorită calculului parametrilor cu o marjă mare și a sistemului de sincronizare brevetat

Eficienţă

Eficienţă

Eficient unic datorită acționării mecanice și controlului limitat al sarcinii